Zangeres Lilian Vieira van Zuco 103 weet het zeker; de mooiste foto die ooit van haar gemaakt is, komt uit de handen van Diana Waardijk. Een mooi compliment !! Ik weet niet of dit nog steeds zo is, want het is al een aantal jaren geleden dat zij deze woorden sprak ;)

Fotograferen is mijn passie en daarom heb ik deze site gemaakt. De afgelopen jaren heb je mijn foto's o.a. kunnen zien tijdens het Nederlands filmfestival. Daar is een foto van Izaline Calister gebruikt voor de filmposter van de documentaire Izaline Calister, Lady Sings the Tambú. Deze film is ook in Denemarken, Miami en Barbados op diverse filmfestivals te zien geweest. Ook op de DVD van de theatervoorstelling van Big Black & Beautiful in Concert zijn 6 foto's terug te vinden die door mij gemaakt zijn. Op de voorkant van de Uitgids van Amsterdam 2008, dé gids met daarin de voorstellingen van alle theaters/schouwburgen in Amsterdam, prijkt eveneens één van mijn foto's. Ook de flyer van de clubtour van Giovanca, de algemene flyer van Stroom Management en de theaterbrochure 2009/2010 van Westlandtheater de Naald zijn voorzien van een foto die ik gemaakt heb. Verder heb je hier en daar in een krant wel eens een foto van mij kunnen spotten.

Inmiddels fotografeer ik niet meer zo veel als ik zou willen, er moet ook nog 'gewoon' gewerkt worden! Een hobby zal het echter altijd blijven.